I JUST WANT YOU FOR MY OWN, MORE THAN YOU COLD EVER KNOW

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tällasilla nopeilla kuvaotoksilla tulen nyt päivittelemään vähän kuulumisia :-) Tällä viikolla on ollut joulukonsertti kuoron kanssa, ja huomenna on joulujuhla koulussa. Lauantaina jaetaan todistukset, ja sitten alkaakin loma! Jes, oon todellakin loman tarpeessa :-) Oltiin eilen Venlan (klik) kanssa taas kerran vähän kuvailemassa, mutta kun joitakin otoksia katselin niin ei kyllä mun osalta ne kuvat onnistunut yhtään! No mutta toivottavasti on edes pari onnistunutta :-) Otettiin kuvat siis Venlan kameralla ja laitan ne tänne heti kun Venla julkasee ne omaan blogiinsa.

Tänään koulussa ei tapahtunut mitään kummempia, oli vaan joulujuhlaharjotusta ja pientä pikkujoulua luokan kesken :-) Huomenna onkin sitten vapaapäivä illalla olevan juhlan takia, ja meen varmaan käymään jumbossa perheen kanssa, ja mennään mummolaan hetkeksi. Hyvää viikonloppua kaikille!

ps. mitä tykkäätte uudesta bannerista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä minua (--: